Cautare

62276 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (7.10 secunde)
Proprietarii de animale din Bihor au fost foarte constiinciosi, marea lor majoritate depunand la Directia pentru Agricultura sau la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura cererile pentru obtinerea subventiilor.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Odata cu aderarea tarii noastre la UE, incepand cu 1 ianuarie 2007, au disparut taxele vamale si obligativitatea platii TVA in vamile din regiunea de Vest. Acest lucru a dat posibilitatea speculantilor comunitari si romani sa fenteze plata obligatiilor la bugetul de stat, in special plata TVA.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
Dupa pomana "lapte-corn" brevetata de PSD, Guvernul PNL pare a fi patentat pomana "faina-zahar". Ambele programe au aparut in preajma alegerilor, diferenta fiind aceea ca Guvernul Tariceanu isi va face campanie electorala pe banii UE.
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Operatiunile intracomunitare au devenit bataia de cap a inspectorilor fiscali bihoreni si a clor din Ungaria. Foarte multe firme fictive si "fantoma" se dezlantuie in acest sector de activitate fentand statul nostru si cel vecin cu sume imense de bani.
Stradaniile conducerii centrale de a-l trage pe linie moarta pe Mihai Bar par sortite esecului. Printr-un artificiu statutar, fostul lider a gasit o noua modalitate de a reveni in fruntea organizatiei judetene.
Intrucat exista o neintelegere accentuata pe piata vanzarii si cumpararii de imbobile sau constructii noi, Directia Finantelor Publice Bihor doreste sa faca unele precizari. ... In contextul celor mentionate mai sus, Fiscul bihorean vrea sa clarifice urmatoarele notiuni:
Consilierii judeteni au aprobat, ieri, contractarea unui imprumut de 250.000.000 de lei (2.500 de miliarde de lei vechi), fara a sti concret pentru ce vor fi folositi acesti bani. Sedinta Consiliului Judetean Bihor de ieri, a demonstrat, din nou, ca aici lucrurile merg "ca unse".
Din sapte agenti economici verificati in Bihor, sase au fost amendati. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control tematic cu caracter pre- ventiv, care a urmarit respectarea prevederilor legale din do- meniul protectiei consumatorilor la spalatoriile si curatatoriile chimice si ecologice.
De ce ne-a fost frica nu am scapat, sambata, FC Bihor dand pe mere tot ce a luat pe pere. Dupa doua remize si o victorie, formatia oradeana a cedat lamentabil in fata candidatei la promovare, CSM Rm.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor au organizat, ieri, o conferinta de presa in care sefii directiilor si ai doua administratii financiare teritoriale au prezentat realizarile pe anul 2006, care au adus la bugetul consolidat al statului venituri mai mari cu circa 30% decat veniturile realizate in 2005.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Biocombustibilii au cauzat si continua sa cauzeze majorarea preturilor la alimente, la nivel mondial, cu 75%, din 2002 pana in prezent. ... biocombustibilii si majorarea preturilor la alimente sunt pe ordinea de zi a intalnirii G8 din Japonia, grupul celor mai industrializate state.
google-analytics.com